×
 
Content expieredפג תוקפו של תוכן זה

סדנה בנושא: המדריך ליבוא מזון - עשה ואל תעשה!

מוצר מזון המיובא לישראל מחויב לעמוד בכל הדרישות הרגולטוריות הקיימות בחוק. היבואן מתחייב שערך את כל הבדיקות, ברשותו כל המסמכים הנדרשים ושהמוצר תקין ואינו מסכן את הצרכן.
בתקופה הנוכחית, בה חלים השכם וערב שינויים רבים בדרישות החוק בנוגע ליבוא מזון, חובה על היבואן להיות מעודכן אחרת הוא חשוף לנזקים גדולים.
 
המכללה העסקית של לשכת המסחר ת"א מזמינה אתכם לסדנה ייחודית בתחום, אשר תסייע לכם בהבנת תהליך יבוא מזון לישראל בסביבה שמשתנה בכל רגע נתון.

מטרת הסדנה

להכיר את הכלים והמונחים שיסייעו לכם בהבנת תהליך יבוא מזון לישראל בסביבה שמשתנה בכל רגע נתון.

קהל יעד

  • יבואני מזון המעוניינים להתעדכן ולהתייעל בתהליך היבוא.
  • יזמים או בעלי עסקים המעוניינים להתחיל לייבא מזון.

מרצה הסדנה

ריבה גור-אריה שרון וענת אברבוך - בעלות חברת הייעוץ 'היבטים'-חברת יעוץ ברגולציה של מזון, מהנדסות מזון יוצאות משרד הבריאות עם ניסיון מקצועי של למעלה מעשר שנים ביעוץ ליצרני ויבואני מזון ומהמובילות בתחומן.

נושאים עיקריים

  • מבוא לחקיקת מזון בדגש על יבוא- מי כמה ומה שביניהם
  • יבואן מזון – להיות או לא להיות?
  • מערכות לניהול איכות ובטיחות מזון – הכרות עם תקני איכות ובטיחות ISO22000, HACCP) , ISO9001 )

מתכונת הסדנה

הסדנה בין השעות 09:00-13:00 במכללה העסקית של לשכת המסחר ת“א והמרכז, רחוב החשמונאים 84 ת“א.

לרשות הלומדים הסדר חנייה בעלות מוזלת.

 
הסדנה כולל ארוחת צהריים.