עו"ד ליאת הסל - מהנדסת מזון
מומחית בחקיקה ורגולציה בתחום המזון, יועצת ליצרני מזון וליבואנים, בארץ ומחו"ל. בקיאה בחקיקת המזון בישראל, באיחוד האירופי ובארצות הברית.
מהנדסת מזון בוגרת הטכניון, בעלת ניסיון של מעל ל-20 שנים בתעשיית המזון. מתוכן 15 שנים בצוות הפיתוח בחברת טבעול, בהן עסקה בפיתוח מוצרים לישראל ולמגוון שווקים נוספים, והתמחתה בסימון המוצרים בשווקים השונים. קודם לכן בפרוטרום - ביניהן מספר שנים ברכש חומרי גלם למזון, שבמהלכן צברה היכרות עם תחום הייבוא.
מרצה במספר מוסדות אקדמיים ולגופים פרטיים בנושאים של סימון מזון, דרישות חקיקה ותקינה בתחומי מזון ספציפיים, פערי חקיקה ודרישות סימון בין ישראל, אירופה וארה"ב, קניין רוחני במזון, עדכוני חקיקה, התאמת פיתוח מוצרים לדרישות חקיקה ולטיעונים רצויים ועוד.