×
הוועידה השנתית לניהול שרשרת האספקה לתעשיית המזון וה - FoodTech
מחזורים קרובים בוועידה השנתית לניהול שרשרת האספקה לתעשיית המזון וה - FoodTech
 

הוועידה השנתית לניהול שרשרת האספקה לתעשיית המזון וה - FoodTech

הוועידה השנתית לניהול שרשרת האספקה לתעשיית המזון וה - FoodTech

מאות משתתפים מקרב חברות מזון, תוספי תזונה, FoodTech, ספקי שירותים לוגיסטיים, גורמי רגולציה, יבואנים ויצואנים ייקחו חלק בוועידה ייחודית שתידון באתגרים לאורך שרשרת האספקה של מזון ומוצרים מבוקרי טמפרטורה, עדכוני הרגולציה בתחום, ניהול סיכונים והבטחת איכות בשילוח. כמו כן יתמקד השנה האירוע במגמות הגלובאליות, התנהלות נכונה מול גורמי רגולציה, חדשנות, פיתוחים טכנולוגיים ושירותים לוגיסטיים מתקדמים.

האירוע מהווה מפגש שנתי של חברי פורום Israel FoodTech Logistics המאגד חברות מתחום המזון, תוספי התזונה וה – FoodTech וספקי השירות המובילים לתעשיות אלו.

זוהי הזדמנות מצוינת להיפגש פנים אל פנים עם מקבלי ההחלטות, לערוך נטוורקינג מקצועי, למצוא שותפים עסקיים וללמוד מהידע והניסיון הרב של המשתתפים.

לצד החלק העיוני, תעמוד לרשות הקהל תצוגה ייחודית ומגוונת הכוללת: פיתוחים טכנולוגיים, שירותי יעוץ, שירותי שילוח ואריזה למטענים מבוקרי טמפרטורה, פתרונות חדשניים ועוד.

 

לנרשמים בהרשמה מוקדמת עד לתאריך 15.09.21 יש להשתמש בקוד הבא לקבלת הנחה בגובה 234 ש"ח : aspaka99

לנרשמים בהרשמה מוקדמת מתאריך 16.09.21 ועד לתאריך 15.10.21 יש להשתמש בקוד הבא לקבלת הנחה בגובה 117 ש"ח : aspaka1510

מה יהיה על סדר היום?

8:30 התכנסות וארוחת בוקר

9:15 דברי פתיחה: מירה ראובן, יו"ר הוועידה

9:20 עדכוני רגולציה – פנינה אורן, מנהלת שירות המזון הארצי (בפועל), משרד הבריאות

9:40 פתרונות טכנולוגיים בניהול שרשרת אספקה של מזון  

10:00 פאנל מקצועי בנושא לוגיסטיקה ושילוח –

  • השפעת המשבר בעולם הספנות על תחום המזון
  • הובלה מבוקרת טמפרטורה של מוצרים רגישים
  • משמעויות פתיחת הנמלים החדשים על הלקוחות בישראל

10:40 הפסקת קפה ו – Networking

11:10 בטיחות מזון בשרשרת אספקה - – ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל מחלקת למידה, שר יעוץ והדרכה 

11:35 אריזות מזון – חדשנות וקיימות – שירה רוזן, יו"ר מכון האריזה בהתאחדות התעשיינים 

12:00 תו Vegan Friendly לאריזות מזון 

12:20 הפסקת קפה ו – Networking

 

* האירוע יתקיים בהתאם להנחיות משרד הבריאות 

מושב FoodTech

12:40 סקירת השוק ומגמות עולמיות

13:00 Pharma to Table - אתגרים תפעוליים בעולם ה -  FoodTech– נועה אביגדור, מנהלת שרשרת אספקה גלובלית וייצור הפיילוט בישראל, Aleph Farms

13:20 עדכונים בתחום מזון חדש – ד"ר זיוה חממא, מנהלת היחידה לניהול סיכונים ומזון חדש, שירות המזון הארצי, משרד הבריאות 

13:40 אתגרים רגולטוריים בפיתוח בשר מתורבת 

  • ד"ר סיגלית אריאלי פורטנוי – מנכ"לית Gsap 
  • דיאנה גרשטיין, מנהלת תחום תרפיות מתקדמות, Gsap

14:00 חידושים בשילוח מוצרי מזון ו - FoodTech

14:20 דברי סיכום

14:30 ארוחת צהריים  

 

 

מושב שרשרת אספקה

12:40 הענק המתעורר – חשיבותן העולה של שרשראות אספקה בעולם של הפרעה – רם יאלוס, מנכ"ל קבוצת נירם גיתן NGG

13:00 הובלה באמצעות רחפנים - הזדמנויות ואתגרים – אור פרל, מנהל פתרונות הרפואה, Heven Drones

13:20 אופטימיזציה באמצעות בינה מלאכותית ושימוש ב – Big Data

13:40 הרמוניה בתהליכים לוגיסטיים - מהלכה למעשה, אילן ביטון, מנכ"ל Enabling Insight

14:10 הצגת Case Study ודברי סיכום 

 14:20 דברי סיכום

14:30 ארוחת צהריים 

קטלוג הוועידה

לצפייה בקטלוג לחצו כאן