סדנת אבני דרך ביבוא אישי

היבוא האישי בשנים האחרונות הפך ממגזר זניח של הסחר הבינלאומי לאחד שמקבל תשומת לב רבה מהמחוקק, ובהתאם לכך רועננו הנהלים וחוקקו צווים ותקנות אשר הגדירו יבוא אישי, מהו.
מהי מטרת הסדנה?
להעניק לציבור העובדים בתחום עמילות המכס את הכלים הבסיסיים לטיפול מקצועי בשחרור ממכס של משגור בייבוא אישי, בין אם במיסים מלאים או בפטור ממכס לזכאים, תוך עמידה בסעיפי 'צו יבוא אישי', תקנות המכס ודרך העבודה מול מערכת 'שער עולמי'.
מיהו קהל היעד?
סוכני מכס שלא עסקו ביבוא אישי | פקידי רישוי בתאגידי מכס |אנשי מכירות יבוא/יצוא(שילוח) שמתעסקים בייבוא אישי/יצוא אישי | כל המעוניין ללמוד את התחום
בין נושאי הסדנה:
צו יבוא אישי וההבדלים בינו ובין צו יבוא חופשי | יבוא אישי חב מיסים, לרבות מדרגות הפטור במשלוחים מסויימים | יבוא אישי לזכאים, לרבות בניית תיק ושימוש בקודי פטור רלוונטיים | עמידה בחוקיות יבוא בייבוא אישי | מיתוסים בייבוא אישי – נכון או לא נכון.
מהי מתכונת הסדנה?
מפגש אחד בין השעות 09:00-15:00
במכללה העסקית לשכת המסחר ת"א, חשמונאים 84 ת"א
**ניתן ללמוד גם באונליין